Handelsbetingelser

 

Firmaoplysninger
Silkyskin ApS
Fabersvej 1
7500 Holstebro
Danmark

E-mail: kundeservice@silkyskin.dk
CVR: 40321829

 

Bestilling
Når vi modtager din ordre, fremsendes ordrebekræftelse via e-mail. Såfremt du ikke modtager ordrebekræftelse bedes du kontakte os via e-mail: kundeservice@silkyskin.dk.

 

Betaling
Silkyskin.dk modtager betaling med VISA Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, Mobilepay og Viabill.

Alle priser er inkl. moms og afgifter.
Ingen kort- eller betalingsgebyr pålægges kunden.

 

Sikker betaling
Silkyskin ApS og Silkyskin.dk krypterer alle kortoplysninger afgivet til os, gennem SSL (Secure Socket Layer) krypteringsprotokol. Dette betyder at andre ikke kan aflæse kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Beløbet hæves først på kundens bankkonto/kort, når varen sendes fra vores lager.

 

Betaling via ViaBill
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned.

Læs mere: www.viabill.com/kredit

 

Fortrydelsesret
Når du handler på Silkyskin.dk har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag, du har modtaget varen. Hvis du har flere forskellige varer, som er blevet bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, og eller en vare, der leveres i flere partier, løber den fra perioden, fra du modtager den sidste vare eller parti. 

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du indenfor 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail: kundeservice@silkyskin.dk. eller benytte standardfortrydelsesformularenDu kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Hvis du har sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du få tilsendt en e-mail, når vi har færdigbehandlet din returnering. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os besked.

 

Returnering
Hvis du gerne vil returnere dit produkt tilbage til os, skal du sende det retur uden unødig forsinkelse og allersenest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen og ved returnering hæfter du kun for eventuel forringelse af varens værdi. Du er ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen fra tidspunkt for varens levering.

 

Varens stand, når du sender det retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord, prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den egentlig i brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Men vi vil i samarbejde med kunden finde et fair refunderings beløb. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, refunderer vi det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Såfremt i tilfælde af en forringelse af varens værdi, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder dit køb, skal varen sendes til:
Silkyskin ApS
Fabersvej 1
7000 Holstebro
Danmark

Bemærk! Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af den oprindelige ordrebekræftelse, du har modtaget pr. e-mail. Dermed går ekspeditionen hurtigere. 

 

Reklamationsret
Når du handler på Silkyskin.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler at du reklamerer indenfor 2 måneder efter manglen er opdaget, vil reklamation være rettidigt.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine “rimelige” fragtomkostninger forbundet med returnering.

 

Varen sendes til:
Silkyskin ApS
Fabersvej 1
7000 Holstebro
Danmark

Bemærk! Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Vi har brug for følgende information, når du sender til os
Når du returnerer varen til os bedes du oplyse, så detaljeret som muligt, om hvad problemet er. Husk, at når du returnerer varen skal den sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Resultatgaranti
Hos Silkyskin tilbyder vi resultatgaranti eller pengene tilbage, ved køb af vores Silkyskin IPL.

Betingelserne herfor er, at når du starter på at bruge din Silkyskin IPL er det vigtigt du følger vores brugervejledning, som medfølger i pakken.

1) Du skal bruge apparatet én gang ugenligt i 12 uger.
2) Der skal tages billede fra uge 1, og herefter ugenligt frem til uge 12 af hvert et område du bruger produktet. Dette er den eneste måde vi kan sikre os, at produktet er brugt kontinuerligt. Ligeledes skal billederne være dato mærket, eks. i form af billeder taget med mobilen, hvor dato fremgår.
3) Er der ikke opnået det mindste resultat ved uge 12, så kontakter du os pr. mail kundeservice@silkyskin.dk og fremlægger billederne. Og er der intet tydeligt resultat, får du naturligvis refunderet det fulde beløb.
4) Der skal kunne forevises en kvittering for, at produktet er købt gennem vores hjemmeside www.silkyskin.dk.

 

Bemærk:
– Vores resultatgaranti gælder ikke det intime område ved bikinilinjen.
– Vores resultatgaranti gælder ikke, hvis du har opnået en reduktion af hårvæksten i ét eller flere områder, men har ét eller flere områder hvor resultatet ikke er som ønsket.

 

Levering
Danmark: 1-2 dage med DAO.
Fragt: Gratis

Sørg altid for at opgive korrekt adresse, når du bestiller dine varer for at undgå forsinket levering. Alle pakker leveres til et udleveringssted i nærheden af din anførte leveringsadresse. Du modtager en sms eller en email, når varen er ankommet og kan udleveres.  

 

Forsinkelse på din pakke
Hvis der opstår forsinkelse på afsendelse af dine produkter, underretter vi dig straks om årsagen til forsinkelsen med oplysning om nyt leveringstidspunkt.

 

Skade under transport af dit produkt
Hvis du opdager en skade på emballagen, under transporten af dit produkt, bedes du kontakte os via e-mail: kundeservice@silkyskin.dk.

 

Rabatkoder
Rabatkoder til Silkyskin.dk er til hver en tid udstedt af Silkyskin ApS, og kan være udstedt i samarbejde med samarbejdspartnere. Hvis du er i tvivl om hvordan rabatkoden anvendes, eller hvor længe den er gyldig, så kan du til hver en tid rette henvendelse til: kundeservice@silkyskin.dk.

 

Aldersgrænse
For at handle på Silkyskin.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du godt købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller har juridisk ret til at indgå købet.

 

Brugen af produktet
Inden du påbegynder brugen af vores Silkyskin IPL skal du være indforstået med risikoen for følgende bivirkninger:

– Der kan opstå rødme og hævelse i det behandlede område.
– Der kan forekomme væske ud fra hårsækkene efter behandlingen. Væsken vil tørre op som en tynd skorpe omkring hårsækkene, og vil forsvinde af sig selv i løbet af nogle dage.
– Der kan forekomme pigmentforstyrrelser i de behandlede områder, således at områderne kan blive lysere eller mørkere end den omgivende hud. Denne risiko er størst, hvis man i forvejen er mørk i huden. Pigmentforstyrrelser er vanskelige at behandle, men vil oftest svinde efter en periode på måneder til år.
– I sjældne tilfælde ses en forbrænding med sår efter behandlingen, og i værste tilfælde kan der som følger heraf opstå blivende arvæv i det behandlede område, dette er dog yderst sjældent.

Hvis du er gravid eller ammer, anbefaler vi dig ikke at du bruger vores produkter. Ligeledes anbefaler vi ikke børn under 18 år ikke at bruge vores produkt.

Hvis du er i tvivl, anbefaler vi, at du kontakter din læge/hudklinik, før behandlingen påbegyndes. Silkyskin ApS ifalder ikke ansvar for gener, der opstår som følge af forkert brug af produkterne. Det er vigtigt, at du læser brugsvejledningen for hvert produkt før brug.

 

Persondatapolitik og klager
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Silkyskin ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på silkyskin.dk er Silkyskin ApS

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kundeservice@silkyskin.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Cookies
Silkyskin.dk anvender cookies. En cookie er en tekstfil, der lagres på din pc, og som indeholder en kort tekst. Det er en teknisk standard, som næsten alle websites anvender. Formålet er at føre statistik over, hvordan websitet anvendes, og for at give os nyttige informationer om, hvordan vi kan forbedre vores website for dig som kunde. I din browser kan du vælge ikke at acceptere cookies, hvis du vil.

Vi har vedtaget en politik for, hvordan vi håndterer cookies. Vi indsamler ingen personlige oplysninger via cookies, og information om den besøgende kan ikke spores ved hjælp af cookies. En cookie kan ikke starte et program. Statistikken kan kun læses som cifre og er ikke tilknyttet en person.

 

Copyright
Indholdet på dette website er ophavsretligt beskyttet og må ikke kopiere, gengives eller distribueres i nogen som helst form, hverken helt eller delvist, uden skriftlig tilladelse fra Silkyskin ApS.

Silkyskin ApS forbeholder sig retten til at ændre bestemmelserne i disse vilkår fremadrettet.

Silkyskin ApS
Fabersvej 1
7500 Holstebro
Danmark

Silkyskin.dk

 

Lovvalg og værneting
Køb af varer på Silkyskin.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

 

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@silkyskin.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til: 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr   

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18.05.2019