Ofte stillede spørgsmål

Hvad er IPL?

IPL står for Intenst Pulseret Lys, som er en teknologi, laser teknologi, som udsender korte impulser af meget intenst lys indenfor det synlige spektrum.

Hvordan fungerer IPL?

Med IPL-teknologi påvirkes huden af nænsomme lysimpulser, der absoberes af hår rødderne. Jo mørkere håret er, desto bedre absoberes lysimpulserne. Lysimpulserne stimulerer hårfolliklen til at gå i hvilefase. På den måde falder hårene naturligt ud, og gen væksten hæmmes, så din hud bliver ved med at være silkeblød. Kroppens cyklus for hårvækst består af forskellige faser. IPL-teknologi er kun effektiv, når håret er i vækstfasen. Det er ikke alle hår, der er i vækstfasen på samme tid. Derfor anbefaler vi en 12 ugers behandlingsplan, fulgt op af målrettede efterbehandlinger for at sikre, at alle hår er effektivt behandlet i vækstfasen.

Er lyset fra IPL farligt?

Nej lyset er sikkert og der forekommer ingen farlige ioniserende stråling, som fra eksempelvis ultraviolet lys.

Er behandling med IPL sikker?

Den innovative teknologi, der er udviklet i samarbejde med dermatologer, er sikker og pålidelig.

Gør behandling med IPL ondt?

Du kan føle lidt varme, men det er bestemt ikke smertefuldt. De fleste kunder beskriver følelsen som en varm fornemmelse på huden. 

Skal jeg bruge øjenbeskyttelse?

Det spredte lys, som apparatet afgiver, er uskadeligt for øjnene. Det er ikke nødvendigt at bære beskyttelsesbriller ved brug. Brug apparatet i et godt oplyst rum, så du ikke bliver blændet af lyset.

Hvad er min behandlingsplan?

Indledende fase
Vi anbefaler at du bruger apparatet én gang hver uge i 12 uger for at sikre, at alle hår bliver behandlet.

Fase med efterbehandlinger
Efter den indledende fase (12 behandlinger) anbefaler vi målrettede efterbehandlinger med fire til otte ugers mellemrum, når du kan se, at der er hår, der gror igen. På den måde kan du opretholde de gode resultater og glæde dig over en blød hud i måneder. Tidsrummet mellem behandlingerne kan variere afhængigt af den individuelle genvækst af hår og af de forskellige områder af kroppen.

Hvilket resultat kan jeg forvente?

Efter 12 ugers behandling kan resultatet varierer fra person til person. Det kan varierer fra 1 uge til 8 uger uden behov for barbering. Dette skyldes flere faktorer, herunder; hudfarve, hårfarve, hårvækstcykluser, brugsfrekvens og den måde, hvorpå din krop reagerer på IPL-behandlingen.

Hvad skal jeg gøre før behandling med IPL?

Inden du bruger Silkyskin IPL, skal du forbehandle din hud ved at fjerne hår fra hudoverfladen. Det giver lyset mulighed for at blive absorberet af de hårdele, der befinder sig under hudoverfladen. Dermed opnår du en effektiv behandling. Du kan fjerne hår ved barbering, trimning, epilering eller voksning. Brug ikke hårfjerning lotion, da kemikalierne kan forårsage hudreaktioner.

Hvis du vælger at bruge voks, skal du lade din hud hvile i 24 timer, inden du bruger Silkyskin IPL. Vi anbefaler, at du tager et brusebad inden behandlingen for at sikre, at eventuelle voksrester er fjernet fra huden.

1.  Forbered de områder, du vil behandle med Silkyskin IPL.
2. Rens huden, og sørg for, at den er fri for hår, og at den er helt tør og fri for fedtede substanser.

Hvilke områder skal jeg ikke bruge Silkyskin IPL?

Brug aldrig apparatet på følgende områder:
Indre skamlæber, anus, brystvorter, areolaer, læber, mørke modermærker, mørke fregner, tatoveringer, piercinger, indvendigt i næsebor og ører, omkring øjne og i nærheden af øjenbryn. Mænd må ikke bruge apparatet i ansigtet, på halsen eller på pungen.

Hvad skal jeg være opmærksom på mellem behandlingerne?

Du må ikke vokse, epilere eller plukke hårene i den periode hvor du behandles, hvis du ønsker permanent hårfjerning. Til gengæld må du barbere alt det du vil mellem behandlingerne, men du vil meget hurtigt efter allerede de første behandlinger opleve en stor reduktion af hår, barberingsknopper og indgroede hår.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen?

Udsæt ikke de behandlede hudområder for solen efter behandlingen. Vent 1-2 dage, da din hud er mere sårbar efter behandlingen. Du kan godt opholde dig ude efter en IPL behandling, så længe du husker at anvende solcreme med faktor 30 eller 50, med SPF filter.

Bemærk: Efter solbad skal du vente minimum 1-2 uger før du bruger din Silkyskin IPL.

Hvordan reagerer huden efter behandlingen?

Din hud kan vise en let rødmen, og/eller det stikker i huden, eller huden føles varm. Denne reaktion er helt uskadelig og forsvinder hurtigt. Tør hud og kløe kan opstå på grund af kombinationen af barbering og lysbehandling. Du kan afkøle området med en ispose eller en våd klud. Hvis tørheden varer ved, kan du påføre en uparfumeret fugtighedscreme på det behandlede område.

Hvor lang tid holder Silkyskin IPL?

Hvis vejledning samt anbefalinger følges, kan din Silkyskin IPL have en levetid på 10 år eller mere.

Hvilke områder kan behandles?

Silkyskin IPL kan bruges på hele kroppen. Alt lige fra intim og ben kan behandles med skånsom og effektiv laser behandling til sikker hjemmebrug.

Er der fremtidige omkostninger ved køb af produktet?

Nej, dette produkt er et engangskøb.

Virker IPL behandling på alle hårfarver?

Silkyskin IPL er effektiv til naturligt mørkblondt, brunt og sort hår. Ved lysimpuls behandlinger afhænger effekten af hårets indhold af melanin. Melanin er det farvepigment i håret, som absorberer IPL. Behandling med lysimpulser er ikke effektiv i lysblondt, hvidt/gråt og rødt hår, fordi hårstråene i disse farver ikke indeholder tilstrækkelig meget melanin.

Er det sikkert at bruge Silkyskin IPL over tatoveringer?

Vi anbefaler at du ikke bruger apparatet over tatoveringer, men det er helt i orden at bruge apparatet udenom.

Er det sikkert at bruge Silkyskin IPL over skønhedspletter og fregner?

Vi anbefaler at du ikke bruger apparatet over mørke modermærker og mørke fregner, derimod må du godt bruge apparatet over lyse fregner.

Hvis man ikke er tilfreds kan man så få pengene tilbage?

Vi er så sikre på at du vil blive glad for vores produkt, at vi har resultatagaranti eller pengene tilbage. Det vil sige at du får pengene tilbage, hvis du ikke har opnået et resultat med Silkyskin IPL. Læs mere under vores handelsbetingelser.